Sunday , 25 June 2017

Autodesk 3D Tasarım Araçlarına Ücretsiz Erişim

Öğrenciler ve Öğretmenler;

Autodesk Eğitim Topluluğu sitesine kayıt olarak profesyonel Autodesk ürünlerinin tam sürüm öğrenci/öğretmen lisanslarını ve kurulum dosyalarını indirebilirler. Yine bu topluluk üzerinden Autodesk öğrenme kaynaklarına erişebilir ve kendi projelerini dünyanın dört bir yanındaki öğrenci ve eğitimcilerle paylaşabilirler.

Sahip olduğu ileri teknoloji ve kapsamlı eğitim programları ile, geleceğin mühendis, tekniker, mimar, tasarımcı ve dijital sanatçılarının yetiştirilmesine katkı sağlayan Autodesk, Türkiye’de eğitime destek olmak ve genç nesillerin yeni teknolojiye erişimini sağlamak amacıyla, profesyonel ürünlerinin tam sürüm akademik lisanslarını eğitim kurumlarına, öğrenci ve öğretmenlere 3 yıl ücretsiz olarak sunmaktadır.

Nasıl Yüklenir?

1-) http://www.autodesk.com.tr/education sitesine girin ve “Kişisel bilgisayarınıza yükleyin” seçeneğini seçin.

2-) Kurmak istediğiniz Autodesk programına tıklayın.

3-) “Create Account” diyerek Kişisel bilgileriniz ile bir hesap oluşturun.

4-) Yüklemek istediğiniz programın Versiyonunu, Dilini ve İşletim Sistemini Seçerek yükleme işlemini başlatın.

Autodesk_1

Autodesk_2